1. Partnerin

Svenja Huth Partnerin

Svenja Huth Partnerin – Svenja Huth är en tysk fotbollsspelare som har kontrakt med VfL Wolfsburg i Bundesliga och spelar för Tysklands seniorlandslag.

Svenja Huth Partnerin
Svenja Huth Partnerin

Som sjuåring började Svenja Huth spela fotboll på TSG Kalberau. Vid 14 års ålder gick hon med i ungdomslaget i 1. FFC Frankfurt via FC Bayern Alzenau.

Hon flyttades upp till Bundesliga-laget för säsongen 2007–2008. Hon spelade i Bundesliga för första gången den 2 december 2007, när hon ersatte en skadad Kerstin Garefrekes.

i den 46:e minuten. Hon gjorde sina två första Bundesliga-mål i en 5-1-seger mot TSV Crailsheim den 20:e matchdagen den 10 maj 2009.

I sin första DFB Cup-match, den 25 november 2007, gjorde hon mål i den 43:e minuten och placerade 1. FFC Frankfurt mot Tennis Borussia Berlin i kvartsfinal.

2015 hjälpte hon Frankfurt att slå Paris Saint-Germain med 2-1 för att vinna UEFA Women’s Champions League. För säsongen 2015-2016 flyttade anfallaren till ett lag i samma liga som var en rival.

Huth flyttade till VfL Wolfsburg 2019. Med Wolfsburg vann hon både det tyska mästerskapet och DFB-cupen 2020.

Eintracht Frankfurt vann cupen med en 1-0-vinst på övertid efter förlängning 2021. I juni 2021 lade hon till två fler år till hennes kontrakt.

Svenja Huth PartnerinNicht verfügbar
Svenja Huth Partnerin

Fotbollsspelaren föddes i Alzenau, Tyskland, den 25 januari 1991. Som barn älskade hon runt läder. “Min pappa och morfar spelade båda fotboll.

Så alla i familjen var på fotbollsplanen. Jag hade alltid en pausspark med min bror, vilket gjorde det roligt, sa Svenja Huth till Sportschau”.

Hon spelade för TSG Kalberau för första gången när hon var sju år gammal. Hon hade fångat fotbollsfelet. Hon spelade i mixade lag där tills hon var junior.

READ ALSO  Helene Bubrowski Partnerin

Sedan gick hon till FC Bayern Alzenau, och 2005 fick hon gå till 1. FCC Frankfurt, vilket var hennes dröm.

Där vann hon sin första match den 2 december. Så hon försökte också vara som Birgit Prinz, som var hennes stora hjälte och som hon senare undervisade.

Ella Toone är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar forward för Manchester United i Women’s Super League och för England.

Hon brukade spela för Manchester City och Blackburn Rovers, och hon har spelat för England på under-17, under-19, under-21 och seniornivå.

Toone föddes i Tyldesley, och han gick i gymnasiet på Fred Longworth. Toone gick till Wigan och Leigh College för att ta en BTEC Level 3 Extended Diploma Sport Science-kurs medan han fortfarande gick i gymnasiet och spelade för Manchester United.

Toone har varit ett fan av Manchester United sedan hon var barn. En av hennes favoritspelare är Cristiano Ronaldo. Sedan Bruno Fernandes gick med i herrlaget 2020 har hon sett honom spela och försökt kopiera hans stil.

Även om skytte är en av få sporter där kön inte gör så stor skillnad, var hon den enda kvinnan i det tyska småkalibriga laget.

“Vi har också blandade lag i Bundesliga eftersom vi alla spelar på samma nivå”, sa den flerfaldiga europamästaren med laget och 2018 års lagvärldsmästare.

Som barn gillade hon fotboll mer än något annat. Men hennes mamma var sekreterare i den lokala gevärsklubben SV Lochtum och planerade Jolyns idrottskarriär kring det.

Redan när hon var tjej älskade Svenja Huth att spela fotboll. Hon föddes i Franken och vid sju års ålder spelade hon för första gången.

READ ALSO  Felicitas Rauch Partnerin

Hon gick med i ungdomslaget i 1. FFC Frankfurt när hon var 14 år gammal. Sedan, 2007, spelade hon sin första match i Bundesliga för klubben.

Svenja Huth Partnerin

Samma år spelade hon för första gången i DFB-cupen och gjorde målet som skickade hennes lag till kvartsfinal.

Innan hon flyttade till Turbine Potsdam 2015 spelade hon för FFC Frankfurt och vann Champions League.

På Turbine gjorde hon totalt 33 mål. Svenja Huth flyttade till VfL Wolfsburg 2019 och spelar fortfarande där. Där vann hon både DFB-cupen och tyska mästerskapet.

Sedan 2011 har Svenja Huth varit med i damlandslaget. 2013, när laget vann Europamästerskapet, var hon med i laget. Innan dess hade hon spelat för U15, U17, och U20 ungdomslag.

Strax efter kom Svenja Huth med i U-15-landslaget genom Bayern-uttagningen. Den 3 april 2006, i Enschede, kom hon från bänken i den 41:a minuten när hennes lag förlorade med 0-1 mot U-16-laget i Nederländerna.

Minute för Sabine Stoller debuterade. Hon gjorde sitt första mål för sitt land i en 7-1-seger över Wales den 14 augusti 2006 i Uslar. Det blev ett 2-1-mål i den 37:e minuten.

Hon blev ordinarie spelare i U-17-landslaget. Hon spelade i VM 2010 med U-20-landslaget. De spelade på hemmaplan, vann alla sex matcherna (gör två mål),

tog sig till finalen och slog Nigerias lag med 2-0 för att vinna titeln. Den 26 oktober 2011 spelade hon sin första match för seniorlandslaget. Hon kom in som avbytare, och laget slog Sverige med 1-0 i en vänskapsmatch i Hamburg.

Den 7 mars 2012 vann hon och hennes landslag Algarve Cup i Faro genom att slå de regerande världsmästarna, Japan, med 4–3. S

READ ALSO  Jörg Pilawa Partnerin

han spelade i alla fyra matcherna i turneringen. Hon var med i DFB-laget till EM 2013 i Sverige, men hon spelade inte.

Huth och hennes landslag vann guldmedaljen vid damernas olympiska fotbollsturnering i Brasilien 2016. Den 1 november 2016 gav förbundspresidenten Gauck Silver Laurel Leaf till varje spelare.

Huth spelade i alla fyra Tysklands matcher vid EM 2017, som hölls i Nederländerna. Det tyska laget förlorade mot Danmark i kvartsfinalen och slogs ut ur turneringen.

Hon gjorde sitt första mål för sitt land på seniornivå den 16 september 2017. Det var det första målet i en 6-0-seger över Slovenien i en VM-kvalmatch 2019.

Vid VM-slutspelet var hon med i laget som tog sig till kvartsfinal. Huth och det tyska laget förlorade mot värdarna, England, i finalen av EM 2022.

Comments to: Svenja Huth Partnerin

Your email address will not be published.